• ITakimi i grupit punues për legjislacion

  Takimi i grupit punues për legjislacion

  21 Shtator 2021, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion në takimi e mbajtur sot, shqyrtoi Projektligjin për Financat e Pushtetit Lokal. Pas diskutimeve dhe shqyrtimit anëtarët e grupit pun...

 • ITakimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  31. Gusht 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi dhe miratoi propozim rekomandimin e Grupit Punues për Çështje të Kulturës, i cili do t...

 • ITakimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  29. Korrik 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi dhe miratoi propozim rekomandimin dhe komentet në Projektligjin për Regjistrimin e Popul...

 • Takimi i grupit punues për legjislacion

  Takimi i grupit punues për legjislacion

  21 Shtator 2021, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion në takimi e mbajtur sot, shqyrtoi P

 • Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  31. Gusht 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, sh

 • Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  Takimi i Këshillit Konsultativ për Komunitete

  29. Korrik 2021, Prishtinë   Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot,

Lajmet e fundit

Facebook

Information

Video

Kalendari i ngjarjeve

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30