Grupi Punues për çështje të gjuhëve Salla N 10, ora 14:00 Rendi i ditës: 1. Miratimi i rendit të ditës, 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3. Perdorimi…
Grupi Punues për komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian Salla N 10, ora 14:00 Rendi i ditës: 1. Miratimi i rendit të ditës, 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit,…
Grupi Punues për Legjislacion Salla N 10, ora 10:00 Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Shqyrtimi i Planit të Dokumenteve Strategjike…
Mbledhja e Këshillit Konsultativ për Komunitete Salla S I, ora 14:00 Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Procesi i Liberalizimit të…
Grupi Punues për komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian Salla N 225, ora 13:00 Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Shqyrtimi i…
Grupi Punues për Arsim Rendi i ditës: 1.Miratimi i rendit të ditës, 2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 3.Shqyrtimi i zbatimit të planit dhe programit të gjuhës shqipe për…
Grupi Punues jo formale Rendi i ditës: 1.Diskutim rreth funksionimit të Grupeve Punuese, 2.Diskutim për identifikimin e çështjeve që janë në interes të KKK-së, dhe mundësinë e angazhimit të konsulentit…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Takim: 31.01.2014 Rendi i ditës: 

Kalendari i ngjarjeve

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31