Mbledhja e grupit punues 05.03.2014

Grupi Punues për komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian

Salla N 225, ora 13:00

Rendi i ditës: 

1.Miratimi i rendit të ditës,

2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 

3.Shqyrtimi i kërkesës së kuvendit komunal të Pejës për ndërtimin e shtëpive për të kthyerit nga lagja Kristali dhe hartimi i rekomandimeve,

4.Të ndryshme.

 

Grupi Punues për çështje sociale

Salla N 225, ora 14:30

Rendi i ditës: 

1.Miratimi i rendit të ditës,

2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit, 

3.Diskutim lidhur me mungesën e raportit vjetor të përfituesve ndihmës sociale të komuniteteve jo shumicë në qendrat sociale nëpër komuna,

4.Mosfunksionimi i grupit  për  çështje sociale,

5.Të ndryshme.

 

 

 

Kalendari i ngjarjeve

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30