Mbledhja e këshillit 06.03.2014

Mbledhja e Këshillit Konsultativ për Komunitete

Salla S I, ora 14:00 

Rendi i ditës:

1.Miratimi i rendit të ditës,

2.Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit,

3.Procesi i Liberalizimit të vizave, roli pro aktiv i komuniteteve jo-shumicë në Kosove - Ministria për Integrime Evropiane,

4.Shqyrtimi dhe Miratimi raportit vjetor të KKK-së për vitin 2013,

5.Raporti i kryesuesit dhe grupeve punuese,

6.Emërimi i një përfaqësuesi ne Bordin për politika gjuhësore,

7.Të ndryshme. 

 

 

 

Kalendari i ngjarjeve

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30