Takimi i grupit punues për çështje të punësimit dhe çështje sociale

28 Qershor 2021, Prishtinë

Grupi Punues për Çështjet e Punësimit dhe Çështje Sociale në takimin e mbajtur sot, ka pritur zv.ministrin për Komunitete dhe Kthim, z. Gazmen Salijevic.