02. Qershor 2022, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim rekomandimet e propozuara nga Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, për komunën e Prizrenit dhe…
26 Maj 2022, Prishtinë Kryesuesi i Këshillit, z. Agim Ferati, Zëvendës Kryesuesja znj. Gűlten Nobırda dhe Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye Gaş, kanë pritur në takim, Ambasadorin Michael Davenport, Shef…
26 Maj 2022, Prishtinë Grupi punues për çështje të gjuhëve në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi propozim rekomandimin i cili do t’i dërgohet Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Komunës…
11-15 Maj 2022, Sarajevë Nga datat 11-15 maj 2022, me ftesën e Këshillit të Intelektualëve Boshnjak dërguar anëtarëve të Këshillit nga rradhët e komuniteti boshnjak dhe Sekretariatit të KKK-së, është…
5. Maj 2022, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi dhe miratoi propozim komentet në Projektligjin për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës. Në takim…
29 Prill 2022, Prizren Përfaqësuesit e komunitetit Boshnjak në Këshill, z. Agim Ferati, znj. Senada Sagdati dhe z. Almedin Fejza, në kuadër të Planit Vjetor të Punës së Këshillit, si…

Takim me OSBE

04 Maj 2022
29 Prill 2022, Prishtinë Kryesuesi i Këshillit, z. Agim Ferati dhe Sekretarja e Këshilit, znj. Nafiye Gaş kanë pritur në takim përfaqësueset nga OSBE, znj. Julija Vitanova dhe Shqipe Hajredini.…
28 Prill 2022, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion dhe Grupi Punues për Çështje të Arsimit, mbajtën sot takimin e përbashkët. Në takim anëtarët shqyrtuan Projektligjin për Arsimin e Lartë në…
14. Prill 2022, Prishtinë Këshilli Konsultativ për Komunitete në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi dhe miratoi propozim raportin vjetor të punës së Këshillit për vitin 2021. Në takim Këshilli shqyrtoi…
28 Mars 2022, Prizren Në punëtorinë e organizuar më 28-30 mars për identifikimin e ndryshimeve në Statutin e Këshillit Konsultativ për Komunitete, pjesëmarrës me anë të diskutimeve dhe propozimeve të…