Takimi i grupit punues për çështje të punësimit dhe çështje sociale

26 Janar 2021, Prishtinë

Grupi Punues për Çështjet e Punësimit dhe Çështje Sociale në takimin e mbajtur sot, ka diskutuar lidhur me Planin e Grupit Punës për vitin 2021.