Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 28 dhjetor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, të fundit për vitin 2017. …
Presidenti Thaçi diskutoi me Këshillin Konsultativ për Komunitete për mbrojtjen e të drejtave të komuniteteve Prishtinë, 21 dhjetor 2017 - Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka mbledhur…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 18 dhjetor 2017 Këshilli Konsultativ për Komunitete në punëtorinë e mbajtur më 15 –17 dhjetor 2017, ka shqyrtuar propozim planin vjetor të punës së…
Këshilli Konsultativ për Komunitete Prishtinë, më 07 dhjetor 2017 Kryesuesi i Këshillit, z. Gazmen Salijević dhe Sekretarja e Këshillit, znj. Nafiye Gaș, më 07 dhjetor, kanë pritur në takim, z.…
Përfaqësuesit e Këshillit Konsultativ për Komunitete në takim me Kryeministrin Haradinaj Prishtinë, më 04 dhjetor 2017 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim përfaqësuesit e Këshillit…
Këshilli Konsultativ Për Komunitete Prishtinë, më 30 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla S-I Këshilli Konsultativ për Komunitete, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt mujore, në të cilën kryesuesi i…
Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale Prishtinë, më 24 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, ka mbajtur…
Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve Dragash, më 23 nëntor 2017 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, në bashkëpunim, me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët më 23 nëntor 2017, ka…
Grupi Punues për Legjislacion Prishtinë 22 nëntor 2017 Ndërtesa e Kuvendit, salla N-225 Grupi Punues për Legjislacion ka mbajtur sot mbledhje në të cilën ka shqyrtuar Projektligjin për Këshillin Gjyqësor…
Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve Vitomiricë, më 21 nëntor 2017 Grupi Punues për Çështje të Gjuhëve, në bashkëpunim, me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët më 21 nëntor 2017, ka…