04-05. Korrik 2019, Prevallë Më 4 dhe 5 korrik në Prevallë në komunën e Prizrenit, misioni i OSBE-së në Kosovë mbështeti punëtorinë për Këshillin Konsultativ për Komunitete, në të cilin…
03 Korrik 2019, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion në takimin e mbajtur sot, shqyrtoi Projektligjin për Financat e Pushtetit Lokal dhe Projekt Strategjinë Shtetërore për Migrim 2019 – 2023. Në…
25. Qershor 2019, Prishtinë Këshilli Konsultativ ka mbajtur takimin e rregullt, në të cilin kryesuesi i Këshillit, z. Živoin Ćirković, i informoi anëtarët për aktivitetet e realizuara ndërmjet dy takimeve…
24 Qershor 2019, Prishtinë Grupi Punues për Çështje të Arsimit, diskutoi lidhur me zvogëlimin e kuotës nga 14 nxënës për formimin e klasave për pjesëtarë të komuniteteve, për vijimin e…
21. Qërshor 2019, Prishtinë Kryesia e Këshilllit, në krye me kryesuesin, z. Živoin Ćirković, zëvendës kryesuesin z. Berhil Šasivari, përfaqësuesin e komunitetit malazez në Këshill, z. Lazar Radulović, si dhe…
10 Qershor 2019, Prishtinë Grupi Punues për Çështje të Kulturës ka mbajtur sot mbledhje në të cilën anëtarët e grupit kanë diskutuar lidhur me hartimin e një broshure për komunitetet…
07 Qërshor 2019, Prishtinë Foto: Takimi i grupit punues për çështje të punësimi Grupi Punues për Çështje të Punësimit dhe Çështje Sociale, në takimin e mbajtur sot, diskutoi lidhur me…
30 Maj 2019, Prishtinë Foto: Arkiva Këshilli Konsultativ për Komunitete ka mbajtur sot takimin e rregullt, në të cilin anëtarët u informuan nga kryesuesi dhe kryesuesit e grupeve punuese për…
Presidenti Thaçi mbledh Këshillin Konsultativ për Komunitete: Komunitetet janë pasuri e Kosovës Prishtinë, 30 maj 2019 – Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka mbledhur Këshillin Konsultativ për Komunitete. Presidenti…
28 Maj 2019, Prishtinë Grupi Punues për Legjislacion, në takimi e mbajtur sot shqyrtoi Projekt Rregulloren ( QRK) – nr. XX/ 2019 për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores (QRK) –…